4.8.10

Mini-semester samt dittan och dattan

Sommaren är en underbar årstid, och det syns i bloggandet också eftersom man inte ens har en tanke på att spendera extra tid på internet. Om det däremot regnar och man har 3 nattskift i rad efter varann så är man ganska mos i huvudet och man slöar framför datorn mest hela dagen tills man skall på jobb igen kl.21!

Förra veckan hade jag en mini-semester i Lojo nära Helsingfors. Varje sommar ordnar nämligen någon av de nordiska länderna något som kallas Festinord, vilket är ett fem dagars läger med roligt program och danser med olika teman. Sista kvällen hade vi Talentshow, och här kan ni kolla ett svenskt bidrag som spelar på stereotyperna hos oss mormoner. Den var helt hilarious!
Under veckan hade vi också "Amazing Race", och under en av de 15 stationerna slog jag i mig i en kanot, så nu ser foten ut ungefär så här:


Även om det tar sjukt och gå med den, så kan jag ju gå på den. Största delen av kvällarna gick jag ju runt med högklackat. Frustrerande bara att ha en sån fot som sväller upp till storleken av en limppa genast man rör sig lite mera. Men det är intressant och vakna på morgonen och se vilken färg foten har fått :D
Träffade mycket gammalt och nytt folk, alltid lika roligt. Can't wait for next year!

Mormonerna är allmänt kända för att representeras av kostymklädda unga män som är på mission. Det här uppmanas alla unga män att göra, de är borta två år, i ett land dit de blir kallade, de väljer alltså inte själva. Ofta får de lära sig ett nytt språk, och de får inte komma hem emellan utan håller kontakt via brev, eventuellt e-mail, och några telefonsamtal hem om året.
Nu har min lillebror fått sin missionskallelse, och vi är alla så jätteglada och stolta över honom. Han kommer i oktober att fara till Sverige och vara där 2år och han ser fram emot det och vill göra det här. Han har kämpat med sina förberedelser och han kommer att utföra ett fint arbete!

That's all for today!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar