10.12.11

Mat

Trodde inte jag ever skulle komma till den här insikten, men uppenbarligen kan man äta för mycket pasta och choklad.

Jag fick så mycket godis i födelsedagspresent och har dessutom två chokladkalendrar. Så då det finns äter man. Även om man är led. Och även om det har resulterat i finnar både här och där. Fördelen är ju att man får snabbt en boost i blodsockerhalten.
Imorgon tänker jag plocka ihop all choklad då vi far några stycken och pluggar mikrona hela dagen och mata dom med choko istället. Problem solved :D

Samma gäller pasta. Det är snabbt att laga och går att kombinera med allt. Igår lagade jag något så smaskigt som morots-köttfärs-makaronivällingsgryta. Med hapukoor och Maggi-sojasås blir det riktigt gott. Om det inte var för pastadosen de senaste månaderna...

Hur det skall bli något äkta jullov med choko och pastaspygränsen nådd ren före lovet börjar skall bli intressant och se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar